Team

Gilia Cinjee

Gilia Cinjee  (0627558575)

In 1987 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en gestart met de praktijk in Driebergen. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met diverse klachten.

Gedreven door het beeld dat mensen zelf aan hun klachten kunnen werken om deze door houding en gedragsaanpassing te verminderen/opheffen, sta ik nog steeds gemotiveerd voor zowel individuele cliënten als groepen en voel ik mij een allround bewegingscoach.

Mijn specialisaties zijn: Slaapoefentherapie, hoofdpijnklachten, kaakklachten, rug- en nekschouderklachten, werken met mensen met een verstandelijke beperking en het geven van groeps-beweeglessen. (zie voor verdere informatie Specialisaties).

Door regelmatig scholing te volgen blijf ik op niveau.


Manja  van Deursen  (0638123746)

In 2016 ben ik afgestudeerd als logopedist. Hierna ben ik meteen begonnen aan de post HBO opleiding 'Adem- en Ontspanningstherapie volgens de methode van Dixhoorn'. In 2019 heb ik hier mijn diploma voor behaald.  In Driebergen werk ik sinds 2020 als Adem-  en Ontspanningstherapeut. Hiernaast ben ik ook werkzaam in Odijk als Adem- en Ontspanningstherapeut  en logopedist. Een hele mooie combinatie, waarmee ik mensen graag help om weer bij hun natuurlijke ontspanning en ademhaling te komen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
OK