Team

Gilia Cinjee

Gilia Cinjee

In 1987 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en gestart met de praktijk in Driebergen. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met diverse klachten.

Gedreven door het beeld dat mensen zelf aan hun klachten kunnen werken om deze door houding en gedragsaanpassing te verminderen/opheffen, sta ik nog steeds gemotiveerd voor zowel individuele cliënten als groepen en voel ik mij een allround bewegingscoach.

Mijn specialisaties zijn: Slaapoefentherapie, hoofdpijnklachten, kaakklachten, rug- en nekschouderklachten, werken met mensen met een verstandelijke beperking en het geven van groeps-beweeglessen. (zie voor verdere informatie Specialisaties).

Door regelmatig scholing te volgen blijf ik op niveau.


Henny Jongma

Henny Jongman

In 2004 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar.

Naast Oefentherapeut Cesar ben ik Adem- en ontspanningstherapeut volgens de methode van Dixhoorn, dit is waar ik in de praktijk oefentherapie Gilia Cinjee in participeer.

Ik wil mensen helpen zelf hun lichaam gezond te houden. En in geval van ademtherapie zelf leren hun ademhaling zo doelmatig mogelijk te reguleren .

Door regelmatig scholing te volgen blijf ik op niveau.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
OK