Loading...

 

Uw eerste afspraak bij ons

Met één telefoontje heeft u een afspraak!

Gewoon doen. Als u ons even belt, maken we direct een eerste afspraak. Dan weet u zeker dat u snel een deskundig advies krijgt. U kunt ook het contactformulier invullen, u krijgt meteen een reactie.

Zonder verwijsbrief zelf uw oefentherapeut kiezen

Dat is een stuk makkelijker tegenwoordig: als er iets aan de hand is, belt of mailt u ons en we kunnen aan de slag. Zonder verwijsbrief van uw huisarts. Dit neemt u mee:

  • een legitimatiebewijs (bijvoorbeeld uw rijbewijs)
  • een handdoek
  • en de verwijzing van de huisarts of brief van de specialist, als u die heeft.

Tijdens onze eerste afspraak —van ongeveer een half uur— doen we twee onderzoeken. Een gesprek: u vertelt wat er speelt, of u al eerder klachten had en wat er precies gebeurd is. En een oefentherapeutisch onderzoek. Meestal kunnen we bij afsluiting van de intake vertellen wat er precies aan de hand is en hoe we u kunnen helpen. Dan stellen we samen het behandelplan op.

Zo gecheckt: uw verzekering

Altijd goed om even na te kijken: in uw polisvoorwaarden staat hoe u verzekerd bent voor oefentherapie. Handig: we hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars en declareren direct bij uw verzekering. U merkt er dus niks van. Als u niet (meer) verzekerd bent, sturen we de facturen gewoon naar uw huisadres, hier vindt u onze tarieven.

Meer weten over polissen? Kijk op zorgwijzer.nl

Contactformulier

Als u onderstaand formulier verstuurt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op (alle velden invullen s.v.p.).

Lees in ons Privacy Reglement hoe we met uw gegevens omgaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
OK