Vergoedingen

Gilia Cinjee
Gezondheidscentrum
De Bosrand
Arnhemsebovenweg 285a
3971 MH Driebergen
Tel. 0343 511693
info@oefentherapie-driebergen.nl

 

       

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars hebben Oefentherapie Cesar/Mensendieck opgenomen in de aanvullende pakketten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt vanuit de aanvullende pakketten is per verzekering verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering. Met alle verzekeraars heb ik een contract en heeft u dus recht op vergoeding.

Hieronder vindt u een link naar het vergoedingenoverzicht voor oefentherapie Cesar/Mensendieck voor 2017. 
De informatie die u hier vindt is ontleend aan de openbaar verstrekte informatie door verzekeraars. Aan de gegevens uit dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
Vergoedingen Oefentherapie Cesar/Mensendieck 2017.pdf

Tarieven
De tarieven worden vastgesteld door de zorgverzekeraar. 
Onderstaande tarieven gelden indien de behandeling buiten de verzekering valt, of wanneer sprake is van een particuliere nota (zoals bij IZA, bijvoorbeeld) en gelden tot 31 december 2017.

Behandeling oefentherapie Cesar/Mensendieck in de praktijk
Toeslag voor aan huis behandeling
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek 
Screening   
Intake en onderzoek na screening  
Verzuimtarief
€ 30,00
€ 10,00
€ 47,10
€ 10,00
€ 40,00
€ 75% van tarief

Uw verantwoordelijkheid
Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering of neemt u contact op met de desbetreffende zorgverzekeraar om na te gaan in hoeverre oefentherapie Cesar/Mensendieck wordt vergoed. Wanneer u in behandeling gaat zonder dekking van uw verzekering, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
Gereserveerde behandeltijd  welke niet ten minste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt middels het verzuimtarief in rekening gebracht.

marmeimar webdesign