Specialisaties

Gilia Cinjee
Gezondheidscentrum
De Bosrand
Arnhemsebovenweg 285a
3971 MH Driebergen
Tel. 0343 511693
info@oefentherapie-driebergen.nl

 

       

Slaapstraat Heuvelrug?

Bent u door uw huisarts verwezen voor slaaptherapie?
Zoekt u zelf hulp bij slaapproblemen?
Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Natuurlijk zijn wij bereid om eventuele vragen vooraf met u door te nemen. Bel of mail gerust met uw vragen. 0343-511693 of info@oefentherapie-driebergen.nl.

Wat als slapen niet (meer) vanzelf gaat?

Inslapen, doorslapen en uitgerust wakker worden is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar als hier door welke reden dan ook geen sprake meer van is, wordt je dagelijkse leven daardoor regelmatig bemoeilijkt.

Oorzaak

De oorzaak van bovenstaande problemen is soms heel duidelijk, maar helaas sluipen slaapproblemen er vaak langzaam in.

Maar gelukkig is er vaak iets aan te doen

Slaapmedicatie lijkt vaak de oplossing. Dit blijkt bij slaapproblemen met een acute oorzaak en een acuut begin soms ook goed om weer in een goed ritme te komen. Maar dan voor maximaal 10 dagen.

Voor langer durende slaapproblemen in welke vorm dan ook is wetenschappelijk bewezen dat slaapmedicatie minder goed werkt dan slaaptherapie middels cognitieve gedragstherapie.

Slaapoefentherapie?

Naast cognitieve gedragstherapie helpt oefentherapie u met uw slaap hygiƫne en ontspanningsmogelijkheden. Dus naast praten wat doet de dag en nacht met elkaar wordt er ook zeker geoefend en worden u ontspanningstechnieken aangeleerd die direct toepasbaar zijn.

Wilt u meer weten?

Over uw 1e afspraak of heeft u een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen u graag bij uw herstel!marmeimar webdesign